za miran san

Lederlux - Proizvodnja

Lederlux - Proizvodnja dušeka, navlaka, prekrivača i kućnog tekstila

Kompanija LEDERLUX doo je osnovana 1995. godine u Mladenovcu.

Prvenstvena i osnovna delatnost kompanije LEDERLUX doo je bila proizvodnja kožne konfekcije, te je otuda i nastao sam naziv firme.
LEDERLUX d.o.o. Od 2001. godine kompanija LEDERLUX d.o.o. širi svoju delatnost i počinje da se bavi uvozom i prodajom tekstilnih tkanina za proizvodnju dušeka. Među tkaninama dominiraju damast i streč.

U tom periodu LEDERLUX doo kontinuirano proširuje svoje usluge i otvara nov proizvodni pogon za izradu jorgana, prekrivača i navlaka za dušek. Pored prodaje materijala za dušek na veliko i malo, LEDERLUX doo vrši i štepanje materijala za dušek.

Štepanje materijala za dušek se obavlja:

koflinom
reteksom
mrežicom

Misija kompanije

Proteklih jedanaest godina kompanija LEDERLUX doo je intenzivno rasla sa velikim investiranjem u proizvodni pogon i kvalitet materijala, što dokazuje uspešna dugogodišnja saradnja sa većinom proizvođača dušeka u Srbiji.

Misija kompanije LEDERLUX doo je prvenstveno zadovoljstvo kupaca, polazeći od toga da se puno ulaže u kvalitet proizvodnje, tok obrade, estetski izgled i brzu dostavu.

Tim saradnika kompanije LEDERLUX doo će Vam na osnovu dugogodišnjih iskustava pomoći da nađete najbolje rešenje i odaberete proizvod iz asortimana koji će Vam pružiti pravi ugođaj!

Dušeci

za miran san

navlake i prekrivači

da vaš stari dušek izgleda kao nov

kućni tekstil

jorgani, prekrivači, jastuci